top of page
Fugl.jpg
Hester, hunder og andre dyr

Jeg har også gode erfaringer i møte med bl.a. hest og hund.​

BKST (Biodynamisk Kraniosakral Terapi) og Rosenmetoden kan virke forebyggende og lindrende ved eksempelvis stress, fordøyelsesproblemer, humørsvingninger, atferdsutfordringer, vannskjøtsel, muskelspenninger, låsninger, belastningsskader og andre vondter/plager.

Ønsker du et tettere forhold og et bedre samarbeid med din hest eller hund eller hvem din følgesvenn er, er det fint å være tilstede under behandlingen.

Med sine følsomme og spirituelle vesen er de ofte gode veivisere.

 

Jeg behandler/underviser gjerne med eier tilstede, og jeg behandler/underviser også eieren, om ønskelig; «Ofte erfarer vi at behandling på eier vil påvirke dyret positivt, og omvendt»

(«Følelser hos mennesker og dyr», artikkel av veterinær Are Thoresen. Se også under «Artikler»). 

Behandlingen kan frigjøre spenninger, bedre pust og sirkulasjon, hjelpe fordøyelsen og stimulere til økt produksjon av de hormonene som er med å styrke immunforsvaret.

Økt trivsel og velvære er ofte noe av det man kan observere i etterkant. 

Når behandlingen skjer der det er flere dyr tilstede f.eks. i stallen, later det til å ha en god sekundær-effekt også på de andre dyrene.  

 

Dyr i alle aldre, også eldre, «pensjonerte» dyr kan ha stort utbytte av denne form for behandling.

 

Behandling av dyr har et variert tidsperspektiv; alt fra noen få minutter til en drøy halvtimes/times-tid eller lenger. Det kan ikke forutbestemmes.

Ta kontakt for avtale.

I Folloregionen, på Østlandet, i Oslo og Akershus –  andre deler av landet også mulig.

bottom of page